Download Radio 7 Albania apk 3.0 free for Android smartphone

30 Mar
Radio 7 Albania

Posted by sednacast.com in Music & Audio | March 30, 2015 | 1 Comments

Apk file size: 2.9 MB

This app is an radio player, you can listen Live:

1) Radio7 Albania
2) Radio7 Nord


Radio7 , The only positive radio in the city.

RADIO 7 APP V 3.0
1.New Design
2.Fixing Some Errors
3.Playning On Bacground

RADIO 7 ANDROID APP V2.1.1

New Features :
1.Album cover,
2.Artist Name & Song title!
3.Running in background
4.Follow us in Facebook...


RADIO 7 ZERI POZITIVI I QYTETIT

Whats new

    Radio 7 hyri në tregun radiofonik shqiptar si një media që sjell një këndvështrim pozitiv për jetën! Radio 7 është një zë pozitiv përmes përzgjedhjeve muzikore të përditshme, programeve informative, educative dhe sociale.
    Është quajtur Radio 7 sepse simbolika biblike e numrit 7 është “dita e pushimit dhe paqes fizike dhe shpirtërore.” Nëpërmjet transmetimeve të saj Radio 7 kërkon t’ju jap dëgjuesve pushim dhe paqe pavarsisht se sa e zhurmshme është dita në qytetet ku jetojmë.

sednacast.com part of our Music & Audio and have average installs from 1000 to 5000. Last Update March 30, 2015. Google play rating is 93.0909. Current verison is 3.0. Actual size 2.9 MB.

Download radio-7-albania.apk 2.9 MB

1 Comments

Saimir Mevlani

Saix Nice touch on this 3.0 update

Leave A Comment