Download Kushtetuta e Kosoves apk 1.1 free for Android smartphone

12 Mar
Kushtetuta e Kosoves

Posted by Al Droid in Books & Reference | March 12, 2013 | 0 Comments

Apk file size: 3.0 MB

Kushtetuta e Kosoves


English:

This is the offline version of the Constitution of Kosovo, in Albanian and English.

Albanian:

Ky eshte versioni i kushtetutes se Kosoves ne gjuhen shqipe dhe Angleze. Kushtetuta eshte marre nga faqja zyrtare dhe sherben si refernce per cdo person.

Ky version offline ju lejon leximin e kushtetues edhe kur nuk keni nje lidhje interneti.

Whats new

    - versioni i pare

Al Droid part of our Books & Reference and have average installs from 1000 to 5000. Last Update March 12, 2013. Google play rating is 87.5. Current verison is 1.1. Actual size 3.0 MB.

Download kushtetuta-e-kosoves.apk 3.0 MB

0 Comments

Leave A Comment