Download Het Parool digitale krant apk Varies with device free for Android smartphone

9 May
Het Parool digitale krant

Posted by De Persgroep Publishing in News & Magazines | May 9, 2016 | 0 Comments

Apk file size: 3.4 MB

Lees nu het Parool, dé krant van Amsterdam. Voor iedereen die zich verbonden voelt met Amsterdam en wil weten wat er speelt in en rondom de hoofdstad, in Nederland én in de rest van de wereld.

* U kiest zélf hoe u het Parool wil lezen: alsof het de papieren krant is, of per artikel in een makkelijke tekst- en beeldversie. U kan inzoomen op pagina's, artikels en beelden.
* Uw digitale krant ligt steeds klaar dankzij het automatisch downloaden.
* Krant gemist? Geen probleem. U kunt altijd de kranten van de voorbije week downloaden.
* Gebruikt u een trage internetverbinding? Kies dan voor een "light versie" van de krant. Zodra u een betere internetverbinding heeft, kunt u de "full versie" gratis downloaden.
* U kan de krant eerst downloaden en later offline lezen.

Wie geabonneerd is op het Parool (papieren versie of digitale krant), leest met deze app de krant gratis. Weet u niet hoe in te loggen of bent u uw logingegevens vergeten, dan kan u terecht bij onze lezersservice: +31 88 056 15 45 (tijdens de kantooruren).

Indien u geen abonnee bent, kan u de digitale krant aankopen via uw Google Play account. U kan per dag een weekkrant kopen voor 0,99 € of een weekendkrant voor 1,99 €.

Whats new

    Bedankt voor het gebruik van onze app! We werken voortdurend aan verbeteringen en fixes om het digitaal lezen van het Parool makkelijker te maken.
    In deze update zit een oplossing voor het automatisch verwijderen en bijkomende technische tracking voor het opsporen van fouten.
    Om onze apps te blijven verbeteren, is uw feedback voor ons van onschatbare waarde. Geef uw vragen en opmerkingen daarom gerust door via +31 88 056 15 45.

De Persgroep Publishing part of our News & Magazines and have average installs from 10000 to 50000. Last Update May 9, 2016. Google play rating is 64.0. Current verison is Varies with device. Actual size 3.4 MB.

Download het-parool.apk 3.4 MB

0 Comments

Leave A Comment