Download CFO Magazine apk 5.17 free for Android smartphone

11 May
CFO Magazine

Posted by CFO Magazine - Financial Media in Business | May 11, 2016 | 0 Comments

Apk file size: 35.0 MB

De CFO Magazine applicatie biedt een verzameling van inspirerende artikels en ervaringuitwisseling voor alle finance professionals.
De applicatie is opgevat als een handige kiosk, waar u naast artikels uit CFO Magazine ook tal van andere publicaties, slides van opleidingen en events, boeken, whitepapers, studieresultaten… kunt downloaden.

Voor de abonnees van CFO Magazine is alles in deze kiosk gratis te consulteren. Voor wie niet over een abonnement op CFO Magazine beschikt, is dit kanaal de unieke opportuniteit om kennis te maken met de inspirerende kracht van onze media.

CFO Magazine is sinds 1997 hét onafhankelijke vakblad vol kennis en knowhow voor de financiële directie. Het magazine is sterk ingebed in de financiële departementen van de grote en middelgrote bedrijven en de belangrijkste social profit organisaties. Niet alleen de CFO maar ook diens sleutelmedewerkers zoals controllers, treasurymanagers, creditmanagers, riskmanagers, accountants, ... behoren tot de CFO Magazine community.

Whats new

    Smartphone support

CFO Magazine - Financial Media part of our Business and have average installs from 500 to 1000. Last Update May 11, 2016. Google play rating is 73.3333. Current verison is 5.17. Actual size 35.0 MB.

Download cfo-magazine.apk 35.0 MB

Similar applications

0 Comments

Leave A Comment